LUXUSNÍ ART DECO DLAŽBA - STARÁ ŠPANĚLSKÁ ART DECO DLAŽBA

Vloženo : 15-11-2013 | Kontaktní jméno : luxusnidlazba.cz | Kraj : Středočeský kraj | Město (adresa) : Praha

Luxusní španělská historická art deco dlažba. Tato luxusní art deco dlažba pochází z Barcelony, ze staré vily ležící přímo na pobřeží středozemního moře. Tato nádherná art deco historická dlažba byla položena v hlavním salonu této luxusní vily. Ze stejné vily jako tato luxusní art deco dlažba pochází i některé jiné historické dlažby, které máme v nabídce. Stáří této art deco dlažby je více jak 100 let. Tato luxusní historická dlažba byla ručně vyrobena tzn., že každý kus je originál. Toužíte-li po skutečně originální designové podlaze, pak je tato unikátní art deco historická dlažba ta správná volba.

Tyto secesní historické dlažby jsou nadčasové a v současnosti naprostým modním hitem. 100 let stará španělská stylová dlažba Vás nenechá splynout s davem.Tato luxusní art deco dlažba je vhodná např. jako dlažba či obklad do kuchyně, dlažba do koupelny, dlažba do chodby,dlažba na terasu, na schodiště, ale také jako dlažba do baru, dlažba do restaurace, dlažba do kávárny či dlažba do vinárny. Tyto historické dlažby se také používají při rekonstukci činžovních domů, muzeí, divadel,atd...

Mam více modelů starých španělských dekorativních dlažeb a nabízím také repliky těchto historických dlažeb. Můžete si vybrat mix nebo pouze jeden dekor - volba je na Vás.Dlažbu si můžete namixovat u nás ve skladu nebo na simulátoru na našich stránkách - napište si o adresu. Přikládám foto podobné dlažby v interieru pro inspiraci. Jakýkoli dotaz rád zodpovím. Navštivte i mé ostatní inzeráty.

Množství: 60m2
Rozměr: 20x20x2cm
Cena: 1800,- Kč/m2

WWW.LUXUSNIDLAZBA.CZ

Cena : 1 800



Sdílet | Nahlásit zneužití nebo spam | Správa inzerátu
Tento inzerát již není k dispozici